3x Film & Docu met inleiding en/of nagesprek theater nieuws

Het eind van het theaterjaar 2016/2017 nadert rap. We hebben nog zeker 7 films / documentaires in het verschiet, waarvan 3 met speciale inleidingen en/of nagesprekken en zelfs bij één een lekkere Wastefood-soep. Het betreft de volgende:

Vrijdag 26 mei: Documentaire over de Noorse wereldkampioen schaken Magnus Carlsen, die wereldwijd bekendstaat als de ‘Mozart van het schaakspel’. met een inleiding van Jan Guichelaar. Zie op Theaterwebsite ‘Magnus’.

Vrijdag 16 juni: Speciaal programma met Film ‘Down to Earth’ & Trailer documentaire ‘De laatste dagen van Standing Rock’. Vooraf gegaan met een Wastefood-soep en een nagesprek met Ada Knol van het team Down to Earth, documentairemaker Laura Stek en Jolanda Kirpensteijn. Zie op Theaterwebsite ‘Down to Earth’ & Trailer documentaire ‘De laatste dagen van Standing Rock’.

Vrijdag 30 juni: Documentaire over een Chinese schilder die in een piepkleine studio samen met zijn familieleden dag in dag uit beroemde Van Goghs reproduceert. Zie op Theaterwebsite ‘China’s Van Gogh’. Met een inleiding door Svetlana Kharchenkova, onderzoeker op het gebied van de kunstmarkt in China, hoe de markt werkt en hoe die gegroeid is in de afgelopen periode.

Wij verwelkomen jullie graag!