Running Script – op 2 juli

The Runners Literary Society presenteert – RUNNING SCRIPT Voor lopers die van lezen houden en lezers die van lopen houden. Op 2 juli beginnen we met een gezamenlijk zondagochtendloopje, aansluitend schotelt The Runners Literary Society je een flitsend en veelzijdig literair programma voor. Kijk voor meer info en aanmelden op de website!

Lees verder »

Kreeften Avond

Café Restaurant Vrijburcht organiseert op zaterdag 17 juni een Kreeften Avond. Geniet van een heerlijke 3-gangen kreeftenmenu voor € 34.50 p.p. uitsluitend op reservering. Kijk voor het menu en reserveren op de website!

Lees verder »

7 Dagen open

Vanaf 1 juni is Café Restaurant Vrijburcht 7 dagen per week open voor Lunch | High Tea | Borrel | Diner.  De hele zomer kun je bij ons genieten van huisgemaakte taarten met een kop koffie of thee, heerlijke lunchgerechten met brood van het Vlaamsch Broodhuys, lekkere salades en diverse warme gerechten. Of natuurlijk onze High […]

Lees verder »

3x Film & Docu met inleiding en/of nagesprek

Het eind van het theaterjaar 2016/2017 nadert rap. We hebben nog zeker 7 films / documentaires in het verschiet, waarvan 3 met speciale inleidingen en/of nagesprekken en zelfs bij één een lekkere Wastefood-soep. Het betreft de volgende:

Lees verder »

Soof2 Diner

Deze leuke avond uit begint met een heerlijk Marokkaans 2-gangen diner, daarna gezellig naar de film Soof2 in Theater Vrijburcht. Het Soof2 Diner is uitsluitend op reservering. Wij zorgen ervoor dat jullie op tijd klaar zijn voor de film.

Lees verder »

Silencio – Portugese Fado avond

Zangeres Magda Mendes op tournee met Portugese liederen in combinatie met een authentiek Portugees 3-gangen diner. De Portugese zangeres Magda Mendes en gitarist Ward Veenstra gaan van zaterdag 6 tot en met zondag 28 mei 2017 op tournee langs tien verrassende locaties in alle uithoeken van Amsterdam. Tijdens hun programma Silêncio zullen zij zo’n tiental Amsterdamse locaties […]

Lees verder »

Oldtimers

Een productie van RAN (Right About Now) met een cast van oudere bewoners van IJburg en acteurs. Na de première van Oldtimers is er om 16.00u een nagesprek, onder het genot van een borrel, over een IJburg zonder culturele scheidslijnen. Een dialoog over de rol van Theater

Lees verder »

Koningsdag bij Café Vrijburcht

Op Koningsdag is Vrijburcht ‘The place to be!’. Met een leuke vrijmarkt voor de deur, een gezellige bar en lekkere hapjes. ’s Middags is er live muziek in het café en daarna draaien we plaatjes voor de liefhebber. Welkom bij Vrijburcht!  

Lees verder »