Cafe

Café Rest. Vrijburcht

Café Restaurant Vrijburcht is dé ontmoetingsplek voor jong en oud op IJburg. Een unieke locatie met een schitterend uitzicht over het water en een aanlegsteiger voor boten. Tevens zijn wij de foyer voor Theater Vrijburcht.

Gastvrijheid staat voorop, bij ons bent u welkom om te borrelen, een hapje te eten of wat uitgebreider te genieten van de keuze aan gerechten, mooie wijnen en speciale bieren op onze menukaart. In het weekend zijn wij ook open voor lunch. Welkom bij Café Restaurant Vrijburcht!

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en de menukaart op de website van Café Restaurant Vrijburcht.www.cafevrijburcht.nl

 

 


  • Het café (als bedrijf) staat los van het Theater, V.v.E. en/of Beheerstichting, alle activiteiten in het theater wordt georganiseerd door Theater Vrijburcht als aparte organisatie vanuit V.v.E. & Beheerstichting Vrijburcht.

  • Op 1 januari 2016 heeft Café Restaurant Vrijburcht een nieuwe start gekregen. De deuren zijn na een half jaar weer open gegaan, zie ook het nieuwsbericht hierover. Tot ons verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van de vorige exploitanten (onze buren Ricky & Willem) en danken hun voor de jaren lange inzet. Zie het nieuwsbericht ‘Actieperiode’ en ‘Stand van zaken’ m.b.t. Café Vrijburcht hoe het van juni t/m september 2015 is gelopen van sluiting tot nieuwe exploitanten! Daarnaast begroeten wij natuurlijk wel de nieuwe exploitanten en hopen dat zij zullen slagen in hun missie in de exploitatie van het Café Restaurant Vrijburcht. Wij als Vrijburchters en andere buurtgenoten hebben behoefte aan het buurtcafé en een Foyer voor ons Theater.