Vrijburcht tompoucen vrijburcht

Om te vieren dat we, na 2 jaar online vergaderen ivm corona, eindelijk onze ALV weer eens live in het theater konden houden hadden we tompoucen.

Nagelstudiotheater theater nieuws

In navolging op de actie ‘Kapsalon Theater’ van de initiatiefnemers Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries heeft ook theater Vrijburcht zich deze woensdag aangesloten op het landelijke protestgeluid met ‘Nagelstudiotheater Vrijburcht’. Volgens de initiatiefnemers hebben we na twee jaar coronabeleid

Bijna uit lockdown theater nieuws

Vanaf 26 januari gaat Theater Vrijburcht weer open. Op 4 februari starten we met mooie wekelijkse films. Let op: aanvang 20.00u ! Concerten en (kinder) voorstellingen liggen in het verschiet. Hou de site in de gaten!

Nog even in lockdown theater nieuws

Lieve mensen, de theaterdeuren van Theater Vrijburcht blijven nog even gesloten, maar ijs en weder dienende gaan ze zo snel als mogelijk is weer open. Blijf ons volgen.

Effe wachten… pizza! vrijburcht

Omdat we helaas nog niet in het theater konden vergaderen maar wel een heleboel onderwerpen moesten bespreken hielden we weer een ALV online. Maar om elkaar toch even te zien was er vooraf pizza in de kas. En daarna snel naar huis voor de vergadering.