Theater- en musicalles Theatraal IJburg

Dit jaar zijn er theater- en musical lessen van Theatraal IJburg in ons theater.

In onze musicalcursussen ga je aan de hand van bekende musicalnummers uitgebreid aan de slag met zangtechniek, dans en spel. De
cursussen worden afgesloten met een open les waarin je ouders en vrienden mogen komen kijken.

Meer informatie www.theatraalijburg.nl

Jeugdtheaterschool TIJ is een erkende jeugdtheaterschool, die al 10 jaar actief is in Amsterdam Oost. Onze missie? Zoveel mogelijk kinderen in contact brengen met de mogelijkheden van theater. Met toneelspelen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Je leert vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt, zoals creatief denken, jezelf presenteren en praten voor een groep. Dat is voor iedereen goed, zelfs als je geen acteur wilt worden, maar bijvoorbeeld verpleger of bankdirectrice.
De lessen van TIJ worden gegeven door professionele vakdocenten die gespecialiseerd zijn in het werken met kinderen en jongeren. Wij geven theater, musical en filmlessen in het CVT op IJburg, theater- en musicallessen in theater Vrijburcht, in Diemen en Amsterdam Oost. We organiseren daarnaast het jaarlijkse jeugdtheaterfestival Spektakel op IJburg in het Diemerpark met meer dan 3000 bezoekers en hebben een stevig kunst- en cultuuraanbod op scholen.